Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Διαμονή με άνεση

Στα Almy Luxury Apartments και θέλαμε να έχετε την αίσθηση ότι δεν υπάρχει τίποτα που σας λείπει. Γι’ αυτό εξοπλίσαμε τα Διαμερίσματα και τις μεζονέτες με όλα τα απαραίτητα που περιμένει κανείς να βρει σε ένα πολυτελές κατάλυμα της πόλης. Από όλες τις συσκευές και συσκευές μέχρι το κοινόχρηστο γυμναστήριο, το πλυντήριο ρούχων και την αποθήκευση αποσκευών, δεν θα σας λείψουν και πολλά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Γυμναστήριο

Αφιερώστε λίγο χρόνο για άσκηση κατά τη διάρκεια των διακοπών ή της σύντομης παραμονής σας, στο γυμναστήριο του Almy, ένα χώρο που διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον αρχάριο έως τον πιο αθλητικό τύπο. Πετσέτες, νερό εμφιαλωμένο και εγκαταστάσεις ντους είναι διαθέσιμα για την εξυπηρέτησή σας! Και για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας, μη διστάσετε να ρωτήσετε τους οικοδεσπότες μας για τιμές και διαθεσιμότητα συγκεκριμένης προσωπικής προπόνησης με personal trainer.

Yπηρεσίες
Concierge

Οι υπηρεσίες Concierge του Almy Luxury Apartments διασφαλίζουν ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες, από τη στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στην πόλη μέχρι τη στιγμή που θα φύγετε.
Με το Almy Luxury Apartments Concierge έχετε την ευκαιρία να κάνετε κράτηση για μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο, να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι με ιδιωτικό σκάφος για να ανακαλύψετε παραλίες που δεν είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο, να νοικιάσετε αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε την ομορφιά της πόλης και τα κοντινά χωριά.
Επικοινωνήστε σύντομα με τους οικοδεσπότες μας και οργανώστε εκ των προτέρων τη διαμονή σας και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες σας, ώστε όλα να διευθετηθούν και να οργανωθούν. Έτσι δεν θα χάσετε ούτε λεπτό όσο κάνετε τις διακοπές σας στα Χανιά!

Yπηρεσίες <br>Concierge